Müüki jõudsid uued Logitech G100s mänguri hiired

Postitatud rubriiki Uued tooted (detsember 11, 2014)

 

Logitech G100 hiir

Logitech G100 karp

 

 

 

 

 

 

 

 

Logitech G100s on varustatud eksklusiivse Delta Zero sensortehnoloogiaga, mis reageerib käe liikumisele äärmiselt täpselt. Lisaks ei teki hiirtel kiirete liigutuste juures libisemisel takistusi ja seade liigub kiirelt, sujuvalt ning täpselt.
Tegu on lihtsasti kasutatava ja spetsiaalselt RTS (Real-time strategy) ja MOBA (Multiplayer online battle arena) mängude jaoks loodud hiirega. See on tehtud kandmaks edasi Logitech G1 Mouse ja Logitech Gaming Mouse G100 pärandit. G100s nupud peavad vastu ka eriti tugevale klikkimisele ja seade on varustatud Delta Zero sensoriga, et tagada täpsus iga kiiruse juures, hiire peamised mehaanilised mikrolülitid peavad vastu kuni 20 miljonit klikki. Ka G100s on varustatud hüdrofoobse kattega ja esmatähtsatel nuppudel on materjal, mis kaitseb kulumise eest ega jäta näpujälgi.

Tänu väga ilusale pakendile on see väga hea toode kinkimiseks

Lähemalt sellest hiirest võib lugeda siit: http://www.am.ee/Logitech-G100S

Hiirt saab osta Itshop kauplusetst või e-poest: (link)

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga