Garmini VIRB Elite spordikaamera nüüd müügil ITshop kauplustes

Postitatud rubriiki Uued tooted (jaanuar 16, 2014)

Garmin VIRB EliteSuurepärase videopildi ja kiire reaktsiooniga spordikaamera, mille tootmisel on palju rõhku pandud kasutaja jaoks mugavale disainile.

Garmini VIRB Elite kaamerat eristab konkurentide kaameratest andurite rohkus: ANT+, GPS, altimeeter, kiirendusmõõdik. Tänu neile saab videole juurde salvestada oma pulsi, kiiruse, trajektoori jne., mis muudab Teie seikluse järelvaatamise veelgi elavamaks ja võimaldab hilisemalt põhjalikumat analüüsi, et sooritusi parandada.

Mugavust lisab ka energiasäästlik 1,4″ ekraan, mille abil saate kaadri paika panna enne sooritust ja samuti kaamera võimalikke seadeid muuta. Seadeid saab muuta ka kaugjuhtimise teel, seda tänu ANT+ ja Wi-Fi tehnoloogiale. VIRB Elite kaamera seadistusi saab muuta kõikidelt toetatavatelt Garmin ANT+ toega seadmetest (GPSMAP, Edge, Fenix jne.). Wi-Fi kaudu on mugav seadeid muuta, kaadrit paika panna ja salvestamist alustada/lõpetada läbi nutitelefoni või tahvelarvuti.

Garminil on saadaval tasuta rakendus selle jaoks nii Android kui IOS operatsioonisüsteemide jaoks. Mis siis muud kui seiklema ja sheerima!

Link tootele ITshop e-poes

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga