Uued tahvelarvuti klaviatuurid jõudsid ITshop kauplustesse

Postitatud rubriiki Uued tooted (detsember 11, 2012)

Tahvelarvutid on reeglina ilma klaviatuurita. Üksikud tootjad pakuvad lisaklaviatuure ja seda ka üksikutele mudelitele. Originaalklaviatuurid on suht kallid ja sisaldvad endas tihilugu veel lisaporte või isegi lisaakut. Võimalik on tahvelarvutitel kasutada ka Bluetooth klaviatuuri kuid see eeldab Bluetooth liidese olemasolu või USB pulga lisamist.

Kõige lihtsam oleks kasutada USB klaviatuuri sest enamusel tahvelarvutitel on USB liides olemas. ITshop toob maale klaviatuure 10,1 ja 7 tollistele tahvelarvutitele. Tegemist on universaalsete klaviatuuridega, mis on mugavalt integreeritud tahvelarvuti kaantega. Seega tekib kohe võimalus kasutada tahvelarvutit koos kaane ja klaviatuuriga nii laua peal püsti kui reisil või autos  olles süles või käes. Kaaned on musta värvi kunstnahast, soliidselt välumusega. Klaviatuur on USB liidesega, kaasas on üleminekud microUSB-le ja miniUSB-le.

Ühtesobiv ASUS, Samsung, Prestigio jms tahvelarvutitega.

Tahvelarvuti kaaned + klaviatuur on müügis Kingihinnaga kõigis ITshop kauplustes ja ITShop e-poes.

Link toodetele ITshop e-poes

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Üks vastus

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga