Kuidas parandada 3G levi?

Postitatud rubriiki ITshop uudised | Kasulikud nõuanded (september 13, 2012)

Kui ühendades netipulga arvutiga on signaal ikka väga nõrk ja infovahetus aeglane – no mida siis teha? Vahetada mobiilioperaatorit? Mõni kord see isegi aitab, kuid on palju maakohti kus kõigil operaatoritel on 3G levi nõrk. Aga internetti tahaks kasutada.

Kui mingigi 3G levi on olemas, kuid selle kvaliteet pole piisav, on alati võimalus lisada netipulgale väline antenn. Paljudel EMT, Elisa ja Tele2 netipulkadel on olemas antennipistik (näiteks Huawei E160E,Huawei E182E). Kui netipulgal välise antenni pistikut ei ole, siis võib olla abiks induktiivsidestusega antenniadapter.

ITshop kauplustesse saabus müügile võimas magnetalusel netipulga antenn. Koos antenniga on 2,5 meetrine kaabel ja antenniadapter. Antenni töösagedused on: 824-896MHz, 890-960MHz,1800MHZ, 1900MHz. Seega sobib see antenn 3G modemitele ja ruuteritele ning lisaks autoraadiosaatjatele (lällarid) ja navigaatoritele. Antenni võimendus on 7dBi.

Kogu komplekti hind seisuga september 2012 on 22,80€.
Osta saab lähimast ITshop kauplusest või ITshop e-poest (link…)

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga