Spire Bluestar jahutid

Postitatud rubriiki Uued tooted (jaanuar 11, 2012)

Spire Bluestar jahutite seeria on uusim vaiksete ventilaatorite seeria.

Spire insenerid on loonud Bluestari kahel peamisel eesmärgil: võimas õhuvool ja eriti vaikne jõudlus. Spire insenerid on ümber kujundanud ventilaatori tiiviku kuju ja kodarad, mis hoiavad ventilaatori mootorit. Tööratas on tõstetud kõrgemale, et suurendada õhu sissevoolu ja vähendada takistust. Ventilaator on komplektreeritud Anti-vibe kummist jalgadega. Need pehmendavad  võimalikku ventilaatori mootori vibratsiooni.  Ventilaatori kiirust kontrollib kaasas olev SpeedControl  moodul reguleerides ventilaatori pöördeid  1000-3500 RPM.

Spire usaldusväärne bränd ja  ja 3-aastane garantii tagavad laitmatu töö.

Link tootele ITshop internetipoes

Spire Bluestar

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga