Synology DS211J

Postitatud rubriiki Uued tooted (juuli 6, 2011)

Synology meediaserverid on tuntud kui väga kvaliteetsed ja töökindlad  seadmed.

Synology-DS211j

Synology-DS211j

Uus ja soodne Synology DS211J on üles ehitatud Intel Atom protsessori baasil. Kahe kettaga turvaline RAID lahendus tagab andmete säilimise isegi siis, kui üks ketastest katki läheb. Tegu kõige kiirema ja parimate lisafunktsioonidega seadmega. Synology server töötab nii multimeediakeskusena kui ka videovalve ja allalaadimisserverina. Eriti vajalik on see neile kes armastavad alla laadida ja vaadata filme HD formaadis. Koos meediapleieriga moodustab Synology meediaserver ühtse terviku.

DS211J toetab kõiki levinumaid infovahetuse standarte: DLNA,HSF,SAMBA,FTP.

Varustatud järgmiste teenuste ja utiliitidega: Server iTunes, Photo Station 3, Web Station, PHP/MySQL, Audio Station, File Station, Surveillance Station, Download Station, Synology Assistant, Synology Download Redirector, Synology Data Replicator.

Synology DS211J müügil meie kauplustes eesti parima hinnaga.

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga