Uus digifotokas: Canon PowerShot A495

Postitatud rubriiki Uued tooted (märts 30, 2011)

Canon PowerShot A495 ITshop internetipoes

Meile lisandus tootevalikusse uus digifotakas: Canon PowerShot A495. See on kuulsa A480 järglane ning üks vähestest uuematest kaameratest, mis töötab AA mõõdus patareide/akudega. Oma hinnaklassi konkurentidest tõuseb see aparaat esile eelkõige kiire automaatse teravustamise poolest. Tehnilised omadused on mõõdukalt askeetlikud – 10 MP sensor, 3,3 x suumiga objektiiv, 2,5″ LCD-ekraan, ISO 80-1600. Meil on värvivalikus hõbedane mudel.

Komplekti kuuluvad, lisaks kaamerale kaks Panasonicu AA leelispatareid, randmepael, A/V kaabel, USB kaabel, kasutusjuhendid ja tarkvara-CD. A495 kere on valmistatud plastikust ning tundub sellisena ka pihus. Oma hinnaklassile iseloomulikku seebikarbivälimust on Canon kavalalt ja tõhusalt varjanud disainielementidega nagu peegeljas kroomitud ala objektiivi ümber ning käepide vasakul pool. Nii ei näegi A495 kallimate IXUS-seeria mudelite kõrval väga odav välja.

Canon PowerShot A495

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga