TAHVELARVUTID ON TULEVIK. Mobii TEGRA TABLET 10,1”

Postitatud rubriiki Uued tooted (märts 30, 2011)

Mobii Tegra ITshop internetipoes

Järgmise aasta üks peamisi arengusuundi sülearvutite vallas on tahvelarvutite (TABLET PC) jõuline turuletulek. Juba mitmed tootjad on teatanud uute tahvelarvutite tootmisse jõudmisest. Jaanuari kuu jooksul peaks Eestisse jõudma Point Of Wiew uus tahvelarvuti Mobii TEGRA Tablet.

Seade on 10,1” (1024×600) puutetundliku ekraaniga ja võimsa Dual Core Cortex A9 protsessoriga. Tänu uuele ja võimsale NVIDIA TEGRA 250 videokiibile ja HDMI väljundile on võimalik nüüd vaatada HD videot (ka teleriekraanilt). Op. süsteemina on kasutusel Android 2.2 (hetkel populaarseim mobiilsete seadmete operatsioonisüsteem). Seade on varustatud WiFi, veebikaamera, kõlarite, USB ja microSD pordiga. Mälu on 512MB DDR2+ 512MB NAND. Lisaks on võimalik kasutada USB mälu. Aku maht on 3300mAh ja seadme kogukaal 730gr.

Võimalus tellida koos 3G-ga.

Mobii TEGRA TABLET 10,1''

Mobii TEGRA Tablet plussid:
+ Suur 10,1’’ multitouch ekraan
+ Võimalus kasutada tuhandeid Android 2.2-le väljatöötatud programme
+ NVIDIA TEGRA riistvaraline graafikakiirendi
+ Adobe Flash tugi
+ HDMI 1080P väljund
+ 3G Ready (lisana)
+ microSD ja USB mälu tugi
+ WiFi 802.11 b/g
+ Soodne hind , soovituslik hind eestis 360 eurot

Vaata inglisekeelset tooteinfot siit

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga