Sülearvutite vastupidavuse raport

Postitatud rubriiki Uudised IT maailmast (märts 30, 2011)

Asus sülearvutid kuulutati parimateks mitmeaastases vastupidavusuuringus. Uuringu viis läbi garantiiremondi teostaja Squaretrade, hõlmates 30 000 sülearvutit üheksalt tootjalt (keskmiselt 3 000 sülearvutit tootja kohta), uuritavaid arvuteid jälgiti nende reaalse elutsükli vältel.

Jälgides oma klientide garantiiavaldusi, kuulutas SquareTrade Asus’e parimaks Toshiba, Sony ja Apple (2.-4. koht) ees. Asus sülearvutite keskmine veaprotsent kolme aasta vältel oli 15,6%. Toshiba, Sony ja Apple vastavad näitajad olid seevastu 15,7%, 16,8% ja 17.4%. Hewlett-Packard, kes tarnis tootjatest möödunud aasta jooksul enim sülearvuteid, jäi üheksa tootja hulgas viimasele kohale – üle veerandi HP sülearvutite puhul võib oodata rikkeid (veaprotsent 25,6%). Acer’i (nr 2 tarnija) tooted olid samuti peaaegu sama rikkealtid (veaprotsent 23,3%).

Sülearvutite vastupidavuse raport

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga