Sülearvuti DVD kirjutaja on katki, mida teha?

Postitatud rubriiki Kasulikud nõuanded (märts 29, 2011)

Kui ükskord avastate, et teie sülearvuti DVD kirjutaja ei kirjuta enam plaate või ei loe üldse optilist meediat siis teeb see meele päris mõruks. Uus DVD kirjutaja mõnele konkreetsele brändi sülearvutile võib maksta kuni 150€. Mõnele sülearvutile võib aga sobivat üldse mitte leida.

Lahendus on lihtne, tuleb osta väline USB DVD kirjutaja. Soovitame slim ehk õhukest seadet. See on väike ja kerge ning mahub kergesti sülearvuti koti taskusse.

Lisaks odavamale hinnale on välisel optilisel seadmel veel üks eelis – seda saab kasutada iga arvutiga. Muidugi on ka üks miinus – ta on lisakarp kotis kuid siiski väike ja õhuke ning ei lisa Teie sülearvuti kotile oluliselt rohkem kaalu kui seda teeb sisene seade.

Väline seade ühendub teie arvutiga USB pordi kaudu ja ei vaja lisatoidet ega installeerimist, mis omakorda teeb seadme kasutamise kiireks ja mugavaks. Väline DVD seade ei jää kuidagi oma kiiruselt ja funktsionaalsuselt alla sisemisele seadmele.

Meie siseste optiliste seadmete valiku leiate: Arvutite lisaseadmed > DVD, BD seadmed USB

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga