Kuidas teha sülearvuti kiiremaks?

Postitatud rubriiki Kasulikud nõuanded (märts 29, 2011)

Kui märkate, et arvuti on aeglane ja uute programmide avamisel on oluline viive, siis esimene samm arvuti kiiremaks tegemisel on operatiivmälu lisamine. Uued programmid ja operatisoonisüsteemid on ressursinõudlikumad kui varasemad.

Paljud sülearvutid võimaldavad lisada operatiivmälu, mis teeb üldjuhul arvuti märgatavalt kiiremaks. Paraku on hetkel kasutusel mitmed erinevad standardid ja lisaks veel on mälud erinevate kiirustega. Seega, kui te ei tea täpselt missugune operatiivmälu teie arvutile sobib, siis soovitame tulla kohale lähimasse ITShop kauplusse, kus koolitatud müüja või tehnik saab abiks olla just teile sobiva mälu valimisel. Kindlati tuleks see mälu arvutisse sisse panna ja ka ära proovida. Niisama pole mõtet osta.

 

Meie operatiivmälude valiku leiate:

 

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga