3D News vene väljaanne testis termopastasid

Postitatud rubriiki Uudised IT maailmast (märts 30, 2011)

Link…

3DNews.ru testis mitmete tootjate termopastade efektiivsust Intel Core 2 Quad protsessori jahutamisel. Testimisel kasutati ülekiirendatud Inteli neljatuumalist protsessorit, mille taktsagedus oli viidud 3300MHz-ni ja toitevoolu oli suurendatud 1.3625V-ni. Vaieldamatult üheks parimaks võib lugeda Xilence-i termopastat, mis edestas isegi Arctic Silver 5 toodet. Viimast aga on aastaid peetud parimaks termopastaks ja soovitatud pea kõigi jahutusentusiastide poolt. Xilence-i tulemuse üle võib ainult rõõmu tunda arvestades, et tegemist on suhteliselt noore tootjaga arvutijahutite turul.

Termopastade test

 

Termopastade valik ITshop kaupluses, sealhulgas ülevaates mainitud Xilence termopasta.

Võite jälgida vastuseid läbi RSS 2.0 uudisvoo. Võite jätta kommentaari või trackback-da seda lehte.Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga